Onze familiegeschiedenis en Voorvaderen

Welkom!

Deze site is opgezet als herinnering aan al die familieleden die ons voorgingen met hun verwanten en die samen deel van onze geschiedenis zijn. Ouders die het leven door gaven en onze sociale context een tijd lang bepaalden. Die het genenpakket dat we meedragen hebben doorgeven.

Een nalatenschap in de vorm van verhalen, foto's en andere documenten uit een periode die soms nog zo nauw verweven is met die van ons, en welke zich bij uitstek leent om door (klein)kinderen herinnerd te worden. Zo blijft een inkijk bewaard in die eigen voorgeschiedenis. Niet alleen dat, het geeft een beeld van hun tijd waaraan we de eigen situatie weer kunnen spiegelen.

Familie, als takken aan een boom,
groeien we allemaal in verschillende richtingen,
toch blijven onze roots een en de zelfde.

Er bestaat geen connectie tussen onze database en die van een commerciële aanbieder van genealogische data. Ook niet met sociale media ondernemers en hun onderaannemers! Deze online database is bedoeld voor familieleden met in inachtneming van de Europesche privacy regels.

Als u vragen heeft over of commentaar op de informatie van deze site, neem dan a.u.b. contact met ons op. We horen graag van u.Van welke tak bent u?